Източник lamqta.comОвен Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,

...
Източник lamqta.comОвен Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

Източник lamqta.com

Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка ”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката.

Телец

Редно е да знаете, че огромни дарове за Вас ориста не е подготвила. Само че не би трябвало да се разстройвате – късмет, да постигнете триумф, въпреки всичко има. Осигурете си поддръжката на хора, на които се доверявате, и се концентрирайте върху работи, от които фактически разбирате и с които се справяте. Сега не е време за опити и асимилиране на новости. Отношенията с роднините ще са комплицирани, като са вероятни спорове с представителите на по-възрастното потомство. Вие сте прекомерно упорити и не постоянно се вслушвате в доводите на своите съперници. А, апропо, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...
 

Близнаци

Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...
 

Рак

Днес е по-добре да се погрижите не за своята прелест, а за удобството на своя тоалет.. Събитията през този ден ще се подредят по този начин, че ще се прави оценка не Вашата грациозност,, а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате разнообразни трудности.
 

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че доста от напъните, положени за реализиране на задачата са били напразни, а на доста от очакванията не е било писано да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен непримиримост и целенасоченост, само че и мъдрост и хладнокръвие. Обкръжаващите Ви чакат отстъпки, само че биха ги оценили като уязвимост и нерешителност в личната Ви справедливост. Допуснатите през днешния ден неточности могат да Ви костват доста скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето състрадание и помощ. Не приемайте рецензията покрай сърцето си: през днешния ден тя се прави от завистници и няма градивен темперамент.
 

Дева

Наистина не са Ви безразлични рибите в морето, страшните пълзяши създания, огромните мечки, гигантските китове, а и хората. Готови сте да се приспособите и да ходите на работа с велосипед, или да консумирате по-малко количество електрическа енергия, в случай че това ще помогне да се запазят всичко реки и гори на Земята, както и животаът в океаните. Но за какво не помислите и за някои други начини да помогнете?...
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
 

Стрелец

В работата могат да преуспеят тези Стрелци, които са подготвени при всевъзможни условия да вървят напред и да работят независимо, без да обръщат внимание на риска. Прекомерната нерешителност би се оказала онази спънка, която ще Ви пречи да се устремите по пътя към триумфа. Повярвайте в себе си, и обстановката ще се промени! Жаждата Ви за нови усещания е голяма, и няма нищо неприятно. Да се опитате да я утолите. Не се опасявайте да експериментирате, стремете се към нови познанства и самоуверено говорете за своите усеща. Колкото по-смели и решителни сте, толкоз по-добре!
 

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв метод да се поглезите, а още повече - да Ви поглези обичания човек. Намекнете му за това, а след това му дайте опция и да извърши Вашето предпочитание. И в случай че Ви рабере, знайте, че в действителност Ви е провървяло с него!
 

Водолей

Обърнете през днешния ден малко повече внимание на своята майка. Тя в този момент е в неприятно въодушевление и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомнби остаряла болка, за която от дълго време сте не запомнили, и е извънредно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за персоналния си живот. Покажете се в очите на обичания в напълно различен облик. Актрисата от Вашата душа желае да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би дамата –вамп?!!! Бъдете сигурни - няма да съжалявате.
 

Риби

Не дребна част от този ден ще бъде отдадена на размишления за отминали събития. Спомените от предишното Ви обгръщат от време на време, само че това не се отразява на прочувственото Ви положение: не се обвинявате в неточности или пропуски, не ровите в остарели рани, а умерено, и дори някак дистанцирано анализирате ставащото. През по-голямата част от деня ще бъдете метафизичен настроени, и евентуално няма да изпуснете опцията да обсъдите някои съществени въпроси. В мнението Ви ще се вслушат, само че, за жалост, няма да бързат да изпълнят препоръките Ви.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР